Menu this week

From Wednesday 9 December to Saturday 12 December

Order (no later than the day before for the next day) by e-mail: restaurant.ladress@orange.fr or by telephone on 05 49 79 41 06

Withdrawal schedule at the restaurant:

From Wednesday to Saturday from 11h00 to 13h00 & from 17h30 to 18h30
(Heating/tasting mode indicated and simple)

Les fêtes de fin d'année à l'Adress Les fêtes de fin d'année à l'Adress


We are at your entire disposal at 05-49-79-41-06 for any possible arrangement of our dishes in case of allergies, food intolerances

Restaurant Gastronomique l'Adress
OUR TAKE-OUT MENUS

Menu du Marché 19€ (Pain Compris)

Velouté de Potiron et Butternut, Copeaux de Châtaignes, Praliné de Graines et Croutons
ou
Terrine de Bœuf, Mayo Condimentée, Salade de Légumes Croquants
ou
Samossa de Légumes et Canard, Sauce Thaï, Salade Fraîcheur à la Menthe

Restaurant Gastronomique l'Adress

Tajine de Poulet et Agneau, Légumes et Pois Chiche au Citron Confit, Raisins de Corinthe
ou
Estouffade de Bœuf, Petits Oignons, Lardons et Carottes
ou
Lieu Noir Cuit en Basse Température, Poêlée de Légumes Anciens, Cardamome, Soupe de Poissons Légèrement Crémée

Restaurant Gastronomique l'Adress

Dôme Mangue Exotique et Moelleux Noix de Coco
ou
Sablé Breton, Pomme et Noisettes, Caramel de Cidre

Menu Truffe 40€ (Pain Compris)

Croque Monsieur à la Truffe, Salade de Mâche et Granny Smith Sauce Aigrelette

Restaurant Gastronomique l'Adress

Papillote de St Jacques et Pétoncles, Crosnes, Céleri, Topinambours et Truffe, Jus de Poulet

Restaurant Gastronomique l'Adress

Le Fromage Truffé, Pain Céréales

Restaurant Gastronomique l'Adress

Le Mont Blanc Marron Glacé, Vanille Chocolat

____________________________________________

Aperitif plate 7 pieces per person: 6€

____________________________________________

Large Raw/Cooked Vegetable Salad: 11€

Légumes Crus/ Cuits, Volaille, Graines, Œufs et Vinaigrette

 

Menu Kid 10€

Œuf Mimosa

Restaurant Gastronomique l'Adress

Croque Monsieur

Restaurant Gastronomique l'Adress

Riz au Lait

Little extra…

We also offer you on site a selection of Wines, Fruit Juices, Mature Cheeses, Bread, Miellerie of Surimeau and every week, the Chef will offer you the products of a local supplier!

And every week, in addition to Take-away menus, Foie Gras, Smoked Salmon, Terrine Gourmande… don’t hesitate to ask us!